L’acadèmia

Els fonaments del nostre equip: confiança, exigència i formació constant. La confiança, el treball en equip i el bon ambient son l’adn de la nostra acadèmia mentre que la passió per l’ensenyament i la formació son els pilars fonamentals per assolir els nostres reptes.

En un entorn cada vegada més globalitzat i digital, dominar l’anglès s’ha convertit en una habilitat essencial, tant a nivell personal com professional. Ja sigui per viatjar, gaudir d’una pel·lícula o prosperar dins l’àmbit laboral, la parla d’aquest idioma és clau.

Conscients d’aquesta necessitat, des de Global English oferim classes d’anglès i francès adaptades a tots els nivells i edats a la nostra acadèmia de Prats de Lluçanès.

L’objectiu de Global English és que tothom aprengui l’anglès d’una forma dinàmica i enriquidora. Volem que la gent gaudeixi aprenent i que noti utilitat en el seu aprenentatge. Treballem per oferir un servei de qualitat i modern, adaptat a les noves necessitats del moment i oferint el millor dels nostres professionals.

Des de Global English volem esdevenir una acadèmia d’idiomes de referència dins la comarca del Lluçanès, acostant l’anglès i el francès a tots aquells que ho desitgin.

Equip docent

Lídia Escrigas

Directora i professora d’anglès

La Lídia, llicenciada en filologia anglesa, amb un màster d’ensenyament en anglès i un postgrau en traducció.

Ella és l‘emprenedora i l’ànima d‘aquest projecte que ha aconseguit motivar a joves i adults de la comarca a aprendre anglès i francès d’una forma diferent.

Exigent, divertida, apassionada per la feina i amb una energia inacabable, les qualitats necessàries per a aquells alumnes que vulguin arribar el nivell més alt d’aquest idioma.

Un dels altres punts forts és la seva experiència, a través de la qual fa que cada classe sigui única i adaptada a les necessitats de cada alumne.

En aquest sentit, també cal destacar la preparació de cada classe, un punt clau perquè siguin dinàmiques i amb els millors resultats.

Ester Soler

Professora d’anglès i francès

L‘Ester, graduada en llengües i literatures modernes (anglès i francès) i un màster d’ensenyament d’anglès per a adolescents i adults.

Una noia que destaca per la seva professionalitat, exigència i passió per ensenyar qualsevol nivell d’anglès o francès.

La seva mentalitat oberta i vitalitat fan que tingui una bona connexió i sintonia amb els alumnes, un fet que es demostra en els resultats de les classes.

De la mateixa manera, la dedicació que hi ha darrere de cada classe permet que els alumnes gaudeixin aprenent d’una manera dinàmica, divertida i eficaç.

Maria Blanqué

Professora d’anglès

La Maria, mestra d‘educació infantil especialitzada a través d’un postgrau en l‘ensenyament d’anglès a infantil i primària.

Com ja sabeu, la Maria és una noia dolça, afectuosa i amb una paciència infinita, per aquest motiu s’ha convertit en una de les docents més demanades pels més petits i per aquells adults que volen introduir-se en aquesta llengua estrangera.

La passió i dedicació es denota en cadascuna de les seves classes. A través del joc, la música i la dedicació, la Maria aconsegueix que el primer contacte amb l’anglès sigui vist pels alumnes com una activitat divertida, despertant-los la curiositat i motivant-los cap al futur.

Núria Coma

Professora d’anglès

La Núria està cursant l’últim curs del Doble grau d’Educació Infantil i Primària en menció de llengua anglesa a la UVic i per això és una professional per a aquestes edats.

És una noia amb una energia tan positiva que la desprèn només amb una sola mirada. Treballadora, amb moltes idees i energia inacabable, la Núria ens aporta innovació i continguts frescos que milloren encara més la nostra metodologia.  Té gran passió per l’ensenyament, per això si teniu la sort d’estar a les seves classes segur que ho notareu de seguida.

La nostra metodologia

  • Intentem ser el màxim flexible als horaris dels nostres alumnes. Convé adaptar-se tant al nivell com les edats de cada persona i procurem que tothom se senti còmode a classe.
  • Les professores ens reunim amb regularitat per tal de compartir i explicar tant experiències com recursos que poden afavorir els nostres alumnes.
  • Amb els grups dels més petits hem aplicat una metodologia pròpia que revisem i millorem constantment.
  • Amb els grups de joves i adults treballem amb material relacionat amb els exàmens oficials de Cambridge. D’aquesta manera, hi ha la possibilitat de preparar-se al llarg del curs. Els grups d’infantil no necessiten llibre; amb la resta de grups utilitzem llibres que generalment duren dos cursos.
  • Al febrer oferim reunions individuals a les famílies. A final de curs es rep un informe avaluant tant l’actitud com l’aprenentatge de cada alumne/a.
  • La nostra comunicació és principalment a través de correus electrònics. També disposem d’ungrup de difusió de WhatsApp a on informem d’aspectes destacats.

Instal‧lacions

L’acadèmia consta de 4 aules totalment equipades amb projectors, pantalles i espai pel joc. Són àmplies, climatitzades i amb llum natural per proporcionar un ambient càlid i acollidor.

Les taules i les cadires són ergonòmiques per assegurar el confort dels nostres alumnes durant les classes.

Cada detall està pensat per oferir un entorn òptim que afavoreixi la concentració, la interacció i el progrés dels nostres alumnes.