3 anys de Global English

Diuen que quan bufes espelmes s’ha de demanar un desig, jo ho vaig fer quan anava a la universitat i des de fa tres anys puc dir que s’ha fet realitat.

Des d’un inici, tenia molt clar que la qualitat i l’exigència amb mi mateixa i el meu equip marcarien el projecte. Com a prova d’això, avui podem dir que hem triplicat el nombre d’alumnes i que més del 90% dels que es presenten a exàmens oficials aproven.

Del que més orgullosa estic és de poder oferir un servei de qualitat al poble on vaig néixer. Gent de tot el Lluçanès pot tenir a l’abast una acadèmia a on s’ensenya anglès i francès per a totes les edats i nivells.


Durant aquest temps el camí no ha estat fàcil, però caminar juntes ens ha fet més valentes; tan que hem superat una pandèmia. Ni al principi ni en els pitjors moments de la pandèmia vam renunciar als nostres serveis i vam trobar alternatives com les plataformes digitals per continuar oferint les nostres classes.


Treballem constantment no només per oferir el millor servei, sinó també per motivar els nostres alumnes. Ho fem a través de recomanacions al bloc, de contingut que publiquem a la web o el servei de préstec de llibres i club de lectura.

Hem aconseguit apropar molts adolescents a la lectura, que molts adults mirin sèries en altres idiomes i que els més petits pronunciïn les primeres paraules en anglès.

I ja per acabar, avui torno a bufar espelmes desitjant que aquells que m’heu acompanyat fins ara ho continueu fent durant molts cursos més.

Gràcies a totes les professores que han aconseguit formar un equip de deu, a totes les famílies i alumnes i com no, a tota la meva família.

Per molts cursos més!

Lídia Escrigas

4 respostes
  1. Queralt
    Queralt diu:

    Totes aqtes paraules són ben certes!! La Mireia us ha deixat degut als seus estudis universitaris gironins però de ben cert que ha adquirit un bon nivell d anglès! I en moments complicats com la pandèmia, ho heu gestionat super bé, molt professionals!! Estic molt contenta d haver pogut gaudir del vostre servei😉 i continuem amb vosaltres….gràcies!!!

Els comentaris estàn tancats.