ACABEM EL CURS 2023-2024

 

Poques setmanes abans de finalitzar el nostre cinquè curs de funcionament podem assegurar que ha estat un any ple d’èxits! La nostra feina va molt més enllà de les classes, i volem compartir amb vosaltres tot el que hem aconseguit aquest curs:


Nova web: Hem creat un nou lloc web que ens permet millorar l’organització i oferir recursos addicionals als nostres alumnes i familiars.


Formació en direcció de lleure: Dues de les nostres professores s’han format com a directores de lleure, permetent-nos augmentar la capacitat del Summer Camp i garantir que tothom pugui tenir una plaça.


Examinadora de Cambridge: Una de les nostres professores s’ha certificat com a examinadora de speaking de Cambridge, la qual cosa ens permet preparar millor els nostres alumnes i assegurar que compleixen els requisits necessaris.


Millores a les aules: Hem reformat una de les nostres aules, equipant-la amb un projector, pantalla i separador de vidre, per oferir un espai més còmode i funcional als nostres alumnes.


Èxits en exàmens de francès: Hem presentat adults i joves als exàmens oficials de francès, aconseguint un 100% d’aprovats.


Convocatòries d’exàmens de Cambridge: Hem organitzat dues convocatòries d’exàmens oficials de Cambridge a Prats de Lluçanès per segon any consecutiu. Després de l’experiència positiva del curs passat, hem decidit repetir aquesta oportunitat per a tothom. El 27 de juny, una trentena d’alumnes es presentaran a cinc nivells diferents i el 27 de juliol, una desena d’alumnes a dos nivells diferents.


Aquests reptes ens motiven a continuar oferint el millor de nosaltres mateixes i a continuar creient dins el nostre sector.


Gràcies a totes les famílies i alumnes per confiar en nosaltres. Us garantim que continuarem treballant incansablement per oferir l’ensenyament d’idiomes de la millor manera possible per a tots vosaltres.

 

Happy summer!