English Book Club

A Global English tenim dos grups de BOOK CLUB: un grup per a joves i un per a adults.

En què consisteix? 

Escollim conjuntament un llibre en anglès per llegir en aproximadament un mes, en el cas dels adults, o dos/tres mesos en el cas dels adolescents. Després,fixem una data per reunir-nos i comentar el llibre. Tenim en compte l’estil literari, el moment en què es va escriure, l’autor, els personatges, la trama i molt més. En acabar el llibre, tothom que vulgui podrà escriure’n una ressenya i entregar-la per corregir. 

Com em puc apuntar?

Cal estar pendent de l’instagram (@globalprats) a on anunciem els llibres escollits, tant pel grup d’adolescents com pel d’adults. A més, tenim uns grups de whatsapp a on també anunciem el llibre i la data.

Quin estil de llibres llegirem?

La intenció és combinar estils de llibres per tal de satisfer els gustos de tothom.  

Com puc obtenir el llibre?

Teniu tres opcions: demanar-lo en una biblioteca pública, comprar-lo vosaltres mateixos o bé demanar a Global English que el compri per vosaltres.

Haig de saber anglès?

Sí, tant els llibres com les sessions del club de lectura seran en anglès. Recomanem tenir un nivell intermedi per tal de poder seguir el fil del llibre i de les sessions. 

Cal venir per tots els llibres?

No. Si el llibre que ha guanyat t’agrada, només cal que t’apuntis i que vinguis el dia en què el comentem. Si el llibre no t’agrada, pots esperar-te al següent. 

Té algun cost?

A banda del cost del llibre en cas que el compris, el preu de cada sessió serà de 5€. A canvi, oferim la correcció de la ressenya, informació sobre el llibre/autor i el fet de poder practicar l’anglès en cada trobada.

A on i quan serà el club de lectura?

Es realitzarà al Global English.A més,  per tal d’adaptar-nos als horaris de tothom, proporcionarem l’opció de votar un dia per trobar-nos i comentar el llibre. La data serà aquella escollida per la majoria. 

Cal ser alumne/a de Global English per venir?

No, el club de lectura està obert a tothom que tingui ganes d’aprendre anglès d’una forma diferent. 

Si tens qualsevol altre dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre correu: hola@globalprats.cat o al 630106261.

LET’S READ!!