Acabem un nou curs

Avui acabem el nostre segon curs a Global English. Un any més, ha estat un curs difícil, ple d’incertesa i canvis, però gràcies a la col·laboració de totes les famílies, alumnes i professores, acabem amb molt bons resultats.

Tot l’equip de professores de l’acadèmia estem molt satisfetes amb el curs i el valorem molt positivament. Hem tingut nous alumnes que ens han acompanyat i que han gaudit del nostre mètode; hem presentat més de 20 alumnes a exàmens oficials després de fer-ne una bona preparació; hem treballat en línia i presencial sense perdre les ganes d’ensenyar i aconseguint, gràcies a l’experiència, que les classes online siguin el màxim similar a les presencials; hem invertit en tecnologia, benestar de les aules i material; hem potenciat la lectura entre els joves, fent que cada cop tinguin més ganes d’emportar-se llibres de préstec; i tot això, gràcies a les ganes i passió que les nostres professores posen a les seves aules.

Un any més, donem les gràcies a tots aquests que confieu en nosaltres i que aposteu per un ensenyament de qualitat, innovador i dinàmic.

Ens veiem el curs vinent!

Happy summer!!!