Summer Camp ’21

Després de dos cursos força estranys, aquest estiu per fi podem posar en marxa el nostre primer Summer camp!

Es tracta d’un casal d’estiu 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 12 anys a on aprenentatge i diversió van lligats de la mà. Durant les quatre setmanes de juliol tenim preparades més de 30 activitats diferents que van des de jocs de taula, esports, manualitats, jocs de relleu, fins a excursions o piscina.

Summer camp és un casal petit que prioritza el benestar dels nens i nenes i que permet tenir un tracte més proper entre professora i alumne/a. Les nostres professores són professionals de l’ensenyament, qualificades en l’anglès i amb  gran passió per educar.

La Maria és mestra infantil, amb un postgrau de l’ensenyament de l’anglès a infantil i primària. Dolça, tranquil·la, pacient i enamorada de la seva feina, transmet amor amb tot el que fa. Ella serà la responsable del casal i és qui ha tingut idea de gran part de les activitats.

La Júlia ha acabat el seu primer any d’educació primària. Fa un any es va treure el títol del First i té moltes ganes de començar a treballar del que tant l’apassiona. Activa, riallera, energètica i amb un munt d’idees per davant, transmet bones energies en tot moment. La Júlia estarà al capdavant dels grups organitzant la majoria d’activitats.

La Lídia, directora de l’acadèmia, ha estat la impulsora del casal. Ella és filòloga anglesa i té el màster d’ensenyament d’idiomes. Organitzada i amb nous projectes sempre al cap, acompanyarà a les altres professores en dies puntuals. Juntament amb la Maria i la Júlia ha organitzat el Summer camp i està molt contenta de poder tirar endavant el casal.

La localització del casal també és essencial. Gràcies a l’Institut Castell del Quer que ens cedeix els seus espais, podrem gaudir de grans patis exteriors a on hi desenvoluparem la majoria de les nostres activitats.

Per tal d’assegurar un espai segur tenint en compte la situació Covid del moment, s’aplicaran els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa vigent.

Esperem que tots els nens i nenes que s’han apuntat ho gaudeixin al màxim!

See you soon!!